İnsanın VATANI EVLATLARIDIR

İnsanın VATANI EVLATLARIDIR… evet benim en kıymetlilerim evlatlarım. Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Öyle zamanlar vardır ki içinden çıkılmaz hal alır, boğulursun, nefes alamazsın… ta ki evlatların aklına gelir, onlara dokunursun, bir nefes gelir, oksijen almaya başlarsın. İşte o zaman olur ki yaşadığının gerçekten farkına varırsın.

Yaşamımda öncelikle varoluş nedenimi keşfettim. Ve sebeplerim beni ayakta tutmaya başladı. Bu yüzdendir ki sevdiklerim beni ayakta tuttu, mutlu olmama ve şükretmeme sebep oldu.

20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 12:37de oğlumuz Eren Demir den sonra çok istediğim kızımız ADA’m dünyaya geldi. Tam üç sene oldu ve yaşamımızın en MUTLU anlarını yaşattı… Bir fidan yetiştirmenin heyecanını, meyvasını tatmanın haklı sevinci anlatılmaz yaşanır… Bu yüzden öncelikle Yaradana, sonra sevgili eşim Senay‘a, oğluma ve tüm aileme sonsuz teşekkürler…

Evrenin MUCİZESİ olan evlatlarımızı sevelim ve onlara gereken değeri verelim. Onların kaderi bizim emeğimizle şekillenecek. Seçme hakkı olmadan dünyaya gelen evlatlarımıza seçilme hakkı ya da tercih sebebi olmalarına sebebiyet vermeyelim.

İyi ki Doğdun ve iyi ki varsın ADA’m… Ömrün sağlıkla, huzurla, mutlulukla VE bereketle dolu olsun kızım. Hoşgeldin hayatımıza. Seni çok SEVİYORUZ…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir